Sostracció del vehicle a l’alça en alguns barris de San Francisco

Abc7news.com|

Aquest any, robatoris auto en San Francisco han pujat deu per cent. Bayview i Ingleside policia comarques tenen el major nombre de cotxes robats i recuperats. Un carrer a Glen Park es patrullat per Ingleside oficials i és només un bloc de llarg, que acaba en un atzucac. “Estic impressionat que, ja saps, que hi ha hagut robatoris de cotxes per a molts, especialment en aquest carrer,”, deia Glen Park residents Rachel Odenweller. “L’alcalde viu en aquest carrer.” “Teníem tres vehicles robats això enganyar alpí Jam Ps2 (Lengkap Bahasa Indonesia) pres a bloc http://diooda.com/contoh-surat-pernyataan/ de l’alcalde , on resideix, l’any” SFPD pública informació oficial Sgt.

Cotxe suposadament va bolcar en el Thruway prop de State Street carretera | El Batava

Ni una paraula sobre lesions. Ciutat de Batàvia bombers i EMS Misericòrdia envià. La ubicació és Contoh Undangan Pernikahan Unik Inspiratif Lengkap a l’oest el pas elevat estat carrer Carretera. Actualització 10:21 h: una primera resposta del vehicle els informes sobre l’atac de Guàrdia, invertit. Una dona atrapada en el vehicle.

Cotxe Colpeix Botiga façana a carrer, Batavia Ellicott | El Batava

Owens en 14 juliol 2014-9:57 pm un conductor aparentment colpeixi el gas quan volia colpejar el fre mentre aparqueu fora la Southside Deli a 300 Ellicott St., Batavia, aquesta tarda. El cotxe va saltar de la vorera i colpeixi la branca d’olivera. El conductor va ser transportat a UMMC per a un examen de precaució. Fotos enviades per Frank Capuano.

SkyRunner de Parajet ofereix cotxes voladors – Bloomberg

és la recerca de clients per al seu cotxe volador SkyRunner a Farnborough Festival a Anglaterra aquesta setmana com apunta prou ordres per justificar la producció comercial del vehicle, que valdrà uns 80.000 lliures ($137.000). El cotxe, que funciona com un vehicle de terreny estàndard i com una màquina voladora, és el seu tercer prototip després de volar-conducció del Regne Unit a Timbuktu a l’Àfrica central en 2009. El model més recent es essent provada en Nevada. Gerent Director Tom Prideaux-Brune capaç d’assolir velocitats de fins a 115 km hora a terra i volar durant tres hores, depenent de la mida del tanc de combustible, el vehicle ara només necessita un mercat, va dir al aeroport de Farnborough. Que tenim a d’interès del sector del lleure, però només es van avaluar usos potencials, va dir Prideaux-Brune.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s