Agutzil: Autobús va ser colpejat per cotxe robat passant malament manera Indiana Highway

La News| de Detroit

També estava previst parar a Dayton, Ohio, uns 35 km a l’est el lloc de l’accident. Brandi Schroeder, que va passar per davant l’escena d’accident, mentre tornaven a casa d’Indianapolis d’Ohio, va dir l’autobús va acabar fora de l’espatlla del carril est carreteres i que l’altre vehicle ponen aixafat pel carril entrants. Ella va dir que el vehicle va ser aixafat així que ella no podia dir Gitar Cara Bermain Untuk Pemula Paling Lengkap Terbaru 2014 si era un automòbil o camió o fins i tot fer fora les seves rodes. He vist alot d’accidents, i Ive mai no vist res com això, Schroeder va dir a The Associated Press. La majoria dels ferits van ser traslladats a Reid Memorial Hospital a Richmond per al tractament.

Cotxe es bolca en accident en http://diooda.com/contoh-cv-lamaran-kerja/ Jefferson – notícies – The State Journal-registre – Springfield, IL

Tant Thompson com Murphy va patir menors talls i contusions i es negava atenció mèdica. Els vehicles van ser remolcats de l’escena. Thompson va ser citat per desobeir una senyal de trànsit.

Autobús, cotxes xoquen a Indiana, 1 mort, 18 ferits – Yahoo Notícies

No sabia l’abast de les lesions. Un fils amb el Departament del Sheriff del Comtat de Wayne va dir que ella creu que el conductor de l’autobús, que sostingut greus danys a la part davantera, va ser traslladats a un hospital de Indianapolis. Condició del conductor no va estar immediatament disponible.

Cotxe que va colpejar Greyhound autobús en accident mortal va ser robat – 13 WTHR Indianapolis

Portaveu de Wayne County Jonathan Duke va dir diumenge anterior que 18 persones van ser transportats per avió a hospitals i una persona presumptament va ser mort. No és clar si qualsevol dels ferits van ser traslladats a altres hospitals per al tractament. Brandi Schroeder, una dona d’Indianapolis que va passar per davant l’escena d’accident, diu l’autobús va acabar fora de l’espatlla de l’autopista i l’altre vehicle malament va ser aixafat. (Copyright 2014 la premsa associada.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s